Activitats

L'Associació pretén promoure l'afició pels jocs de taula per sí mateixa, però també busca la implicació dels seus socis. Per tant, totes les propostes que ens feu arrivar són benvingudes, i mirarem de posar tots els medis a disposició per tal de dur-les a terme.

Ludoteca nocturna

Un cop al mes ens reunim per tal de presentar i jugar a un joc de taula. És una manera perfecte de conèixer nous jocs, aprendre la mecànica, i passar una vetllada distesa amb la resta d'assistents.

Si vols consultar la normativa de les ludoteques, fes clic aqui

Aquesta activitat està en vies de gestió. Si t'interessa participar activament en l'organització, posa't en contacte amb nosaltres i te n'informarem.

Dimecres de lleure

Si et ve de gust passar una estona divertida, conèixer jocs nous, o compartir els teus propis, vine'ns a veure els dimecres. Des de les 19h fins a les 21h t'oferim un espai per reunir-te amb els teus amics i gaudir dels teus jocs preferits, o els que l'Associació posa a la teva disposició.

Si vols consultar la normativa de l'activitat, fes clic aqui

Gimcana tecnològica

Les festes especials de Sant Climent són una bona excusa per arrencar gimcanes pel poble. Aquesta és una divertida activitat que us permetrà passar una estona distesa en solitari, parella, família o grup d'amics, i, a més, guanyar fantàstics premis. Si voleu més informació al respecte, feu clic aquí i estigueu atents a les xarxes socials per conèixer les properes dates.

Us deixem un plànol amb les diverses localitzacions que podreu visitar si participeu a la prova.

Sorteig anual de socis

Des de Dau de cinc agraïm molt l'assistència dels nostres socis a les activitats que proposem; per aquest motiu, una vegada l'any organitzem el sorteig anual de soci, un premi a la participació al qual tothom qui estigui donat d'alta pot accedir.

Per consultar la normativa de l'activitat, fes clic aqui

Vols organitzar la teva pròpia activitat?

Que no la fem ara, no vol dir que no estiguem disposats a fer-la. Si tens una proposta interessant, fes-nos-la arribar. Nosaltres posarem els medis disponibles per portar a terme l'activitat que se t'acudeixi, ja sigui periòdica o puntual.

On ho fem

El lloc on desenvolupem les nostres activitats normalment és al Casal de Cultura de Sant Climent de Llobregat:

En cas que l'activitat s'hagi de dur a terme a altres ubicacions, aquestes seran informades a les respectives activitats, un cop siguin publicades, als diferents medis de comunicació de l'Associació.